Carl Meijer
Advertentie
Volg Carl Meijer op Twitter
USA
Deutschland
UK
Nederland
Europe
België

Lezingen

In 2008 sloot Carl Meijer zich, als jongste spreker ooit, aan bij Europa's grootste sprekersbureau. Sindsdien heeft hij al vele uiteenlopende gezelschappen met zijn lezingen weten te inspireren. Met passie en kennis spreekt Carl over een varia aan onderwerpen. Naast de lezingen die Carl geeft, is hij ook onder meer inzetbaar als dagvoorzitter of panellid. Op deze pagina vindt u alle informatie over de inzetbaarheid van Carl en de onderwerpen waarover hij spreekt.

Online boeken

Boek Carl Meijer nu eenvoudig en snel via het online boekingsformulier op deze website. Klik op de button hieronder om direct naar het online boekingsformulier te gaan.

Onderwerpen

Carl Meijer spreekt over een varia aan onderwerpen waaronder zijn eigen succesverhaal, (jong/internationaal) ondernemen, ondernemen & onderwijs, sociale media, e-commerce en e-marketing. Bekijk hier een overzicht van de onderwerpen waarover Carl spreekt.

Inzetbaarheid

Wist u dat u Carl Meijer niet alleen kunt inzetten als spreker, maar dat hij ook beschikbaar is als dagvoorzitter, panellid, jurylid, discussieleider, interviewer en voor podiumgesprekken en openingen?
Referenties
Als één van de meest geboekte jonge sprekers van Nederland heeft Carl Meijer met zijn lezingen al vele uiteenlopende gezelschappen weten te inspireren. Bekijk hier een greep uit de referenties van opdrachtgevers die een lezing van Carl hebben geboekt.
Ondernemersvraag?   Stuur je vraag in voor de vraag van de week!    Klik hier voor meer informatie!
Home   -   Biografie   -   Zoeken   -   Sitemap   -   Contact   -   Seite auf Deutsch   -   Page in English