Carl Meijer
Advertentie
Volg Carl Meijer op Twitter
USA
Deutschland
UK
Nederland
Europe
België

Inzetbaarheid

Op deze pagina vindt u een overzicht met de mogelijkheden waarvoor u Carl Meijer tijdens uw bijeenkomst kunt inzetten. Wilt u Carl op een andere wijze inzetten? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

• Spreker (lezing)

• Dagvoorzitter
• Panellid
• Jurylid
• Discussieleider
• Interviewer
• Podiumgesprek
• Openingen

Inzetbaarheid

Spreker (lezing)
Als spreker inspireert Carl Meijer met een varia aan onderwerpen waaronder zijn eigen succesverhaal, (jong/internationaal) ondernemen, ondernemen & onderwijs, sociale media, e-commerce en e-marketing.


Dagvoorzitter
Carl Meijer zorgt als dagvoorzitter voor structuur in uw bijeenkomst. Naast het aankondigen van sprekers en het samenvatten van hun boodschap, betrekt Carl ook het publiek bij uw bijeenkomst met prikkelende vragen en stellingen.


Panellid
Carl Meijer doet menig persoon versteld staan van zijn grote kennis over actuele onderwerpen zoals de kredietcrisis, ondernemen, politiek en internationaal zakendoen. Als panellid verschaft Carl uw publiek nieuwe inzichten.


Jurylid
Met jarenlange ervaring als ondernemer en investeerder is Carl Meijer expert op vele gebieden. Carl zorgt als jurylid met zijn humor en scherpe commentaren voor spanning en inspiratie.


Discussieleider
Met prikkelende stellingen zorgt Carl Meijer voor een interessante discussie. Ondernemers zijn van nature echte leiders. Als leider van de discussie zorgt Carl voor structuur waarbij iedereen aan het woord komt en uw publiek actief bij de discussie wordt betrokken.


Interviewer
Als interviewer weet Carl Meijer datgene bij uw gast(en) naar boven te halen waarvoor uw publiek gekomen is. Met scherpe en heldere vragen zorgt Carl voor een boeiend interview.


Podiumgesprek
In Europa komen we podiumgesprekken nog niet zo vaak tegen. Daarentegen zijn podiumgesprekken bij Amerikaanse bijeenkomsten zeer populair. Tijdens een podiumgesprek gaat Carl Meijer op inspirerende wijze in op de vragen van uw interviewer of het publiek.


Openingen
Met een (korte) speech weet Carl Meijer voor een spetterende opening van uw locatie of evenement te zorgen.
Ondernemersvraag?   Stuur je vraag in voor de vraag van de week!    Klik hier voor meer informatie!
Home   -   Biografie   -   Zoeken   -   Sitemap   -   Contact   -   Seite auf Deutsch   -   Page in English