Carl Meijer
Advertentie
Volg Carl Meijer op Twitter
USA
Deutschland
UK
Nederland
Europe
België

Zakelijk

Met vele jaren ervaring als ondernemer beschikt Carl Meijer over een schat aan kennis en een groot nationaal en internationaal netwerk. Carl deelt zijn kennis en netwerk graag als investeerder en consultant. Lees hier alles over de mogelijkheden om met Carl samen te werken.

Investeringen

Carl Meijer is als investeerder altijd op zoek naar innovatieve ondernemingen en start-ups om in te investeren.

Als informal investor biedt Carl ten opzichte van andere kapitaalverstrekkers vele extra voordelen, zoals toegang tot een groot nationaal en internationaal netwerk en ondersteuning met zijn jarenlange ervaring als ondernemer.

Carl heeft voornamelijk interesse in start-ups met een hoog groeipotentieel waarbij e-commerce een grote rol binnen de onderneming speelt. Lees hier meer over de mogelijkheden om met Carl als investeerder samen te werken.

Consultancy

Voor de overheid en het midden- en grootbedrijf is Carl Meijer beschikbaar als consultant. Door jarenlange praktijkervaring is Carl expert op het gebied van e-commerce, e-marketing, sociale media, ICT, distributie en internationale handel.

Carl zet zijn kennis en netwerk graag in om uw organisatie in de huidige economische malaise, en de steeds sneller gaande ontwikkelingen binnen de markt, een nieuwe impuls te geven.

Met passie en een schat aan kennis reikt Carl u concrete voorstellen aan om uw organisatie te vernieuwen. Lees hier meer over de consultancydiensten van Carl.
Ondernemersvraag?   Stuur je vraag in voor de vraag van de week!    Klik hier voor meer informatie!
Home   -   Biografie   -   Zoeken   -   Sitemap   -   Contact   -   Seite auf Deutsch   -   Page in English